miercuri, 14 noiembrie 2012

Tehnologia Adrenalin de la Fischer



In sezonul 2012|13, Fischer si-a propus sa cucereasca cele mai inalte varfuri - cu tehnologia Adrenalin!

Ca lideri mondiali in domeniul schiurilor si legaturilor alpine, Fischer si Tyrolia si-au unit inca o data fortele pentru a aduce un concept rezultat in urma deceniilor de cercetari in domeniul freeride-ului si al backcountry-ului. Tyrolia este partenerul perfect in explorarea oricarei culmi cu ajutorul noilor, acesibilelor si preciselor legaturi din gama Adrenalin.

Daca esti echipat cu aceste legaturi, nici o portiune de teren nu iti va fi inaccesibila. Legaturile combina performanta freeride-ului cu unltimele mecanismen ergonomice de mers pentru o libertate maxima on si off-piste. Indiferent ca aluneci la vale sau ca dimpotriva urci spre noi culmi, Fischer Adrenalin iti va oferi o combinatie nemaintalnita de perfomanta si versatilitate.


CRAMPON
In plus, pot fi montate crampoane (care sunt disponibile in trei dimensiuni: 90mm, 105mm si 120mm) pentru a imbunatati aderenta in conditii de teren abrupt sau inghetat. Acestea se fixeaza exact in partea din spate a varfului legaturii pentru un mai bun control si o excelenta aderenta.



IN-CONTROL CLIMBING AID
Sistemul inovator de la Fischer IN-Control climbing aid poate fi operat foarte usor cu ajutorul batului de schi, fiind foarte accesibil pentru schiori. Poate fi pozitionat in trei unghiuri diferite in functie de conditiile exterioare: unghi de 0 grade pentru teren plat, unghi de 7 grade pentru teren usor inclinat si unghi de 13 grade pentru teren abrupt.Sistemul pentru urcare cu latimea de 80 mm este pozitionat in zona calcaiului, oferind astfel o excelenta stabilitate si transmiterea directa a fortei.


FR PRO FERSE
Recent dezvoltata tehnologie Freeride (FR) Toe Pro cu o constructie speciala si arcuri laterale oferă un centru de rotatie ergonomic optim pentru schiul de tură. În final, acesta iti reduce maxim efortul in timpului mersului si urcarii pe schiuri. Ajustarea mecanică a elementului de alunecare (AFS) şi ajustarea automată a călcâiului permit adaptarea atât la schiul alpin cat şi la normelor alpicabile schiului de tura. Sistemul AFS  de 65 mm este mai lat, rezultatul fiind o zona de contact mai mare, oferind astfel mai multa stabilitate, o mai buna transmisie a puterii şi performanţă la schi.


Mai multe puteti afla pe site-ul http://www.fischersports.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu